Отмъщение към компанията за споделено пътуване Юбер е вероятният мотив за

...
Отмъщение към компанията за споделено пътуване Юбер е вероятният мотив за
Коментари Харесай

Отмъщение към Юбер е вероятният мотив за убийството на 29-годишния българин във Флорида

Отмъщение към компанията за споделено пътуване Юбер е евентуалният претекст за убийството на българина Филип Кирилов в Дестин, Флорида. Това считат проверяващите от шерифството в Окалуза каунти. В предишното задържаният Тимъти Лейн Андерсън е опитал да зеведе дело против Юбер, а самият той е бил някогашен таксиметров водач. Андерсън събирал други ищци, с цел да заведе  иск срещу компанията за нелоялна конкуренция на летището в града.

Според управляващите убийството е било планувано, макар че Андерсън не познавал българина, карал колата в зполучната нощ. Властите нямат пояснение за какво обвиненият палач избрал тъкмо Филип за жертва.

Тялото на 29-годишния Филип Кирилов беше открито в колата му, в 6:30 неделя сутринта, с голям брой прострелни рани.

Според шерифството убийството е станало малко преди този момент. Когато служителите на реда откриват натрупа на Филип, колата му към момента е запалена. Автомобилът, спрял на кръстовището на “Порпойз стрийт” и “Наутилъс Корт”, имал камера на предното стъкло. На записа от нея се чува мъжки глас, който дава инструкции на Кирилов къде да го остави след курса. 30 секунди по късно се чува и първият изстрел, последван от още два. Двамата не са се карали преди стрелбата, демонстрират записа от камерата.

35-годишният Тимъти Андерсън е задържан във вторник вечерта. Срещу него е повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране. Той има шест предходни ареста за по-дребни и углавни закононарушения. Засега управляващите не споделят къде е оръжието на убийството, само че имат догатки и следи. Според тях убийството е осъществено с 9-милиметров револвер.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР